prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. urn:nbn:hr:204:162701

University of Zagreb
Faculty of Agriculture

Cite this document

Mucalo, A. (2017). Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, Ana. "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo, A. (2017). 'Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Mucalo A. Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2017 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

A. Mucalo, "Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:162701

Please login to the repository to save this object to your list.