master's thesis
Changes in content of tocols during storage of ensiled rehydrated maize grain

Marieta Jareš (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Animal Nutrition
Cite this document...

Jareš, M. (2018). Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701

Jareš, Marieta. "Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701

Jareš, Marieta. "Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701

Jareš, M. (2018). 'Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701

Jareš M. Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701

M. Jareš, "Promjene sadržaja tokola tijekom skladištenja silaže rehidriranog zrna kukuruza", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:124701