prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Pomology

Cite this document

Reić, N. (2019). Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, N. (2019). 'Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić N. Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2019 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

N. Reić, "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Please login to the repository to save this object to your list.