prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, Nina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Organic Chemistry

Cite this document

Marčac, N. (2015). Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, Nina. "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac, N. (2015). 'Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Marčac N. Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

N. Marčac, "Ekstrakcija i karakterizacija lako hlapljivih spojeva iz ružmarina, kadulje i lavande pomoću HS-SPME/GC-MS", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038736

Please login to the repository to save this object to your list.