disertacija
Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:376217

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Bogović, M. (2019). Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

Bogović, Mara. "Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

Bogović, Mara. "Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

Bogović, M. (2019). 'Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

Bogović M. Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

M. Bogović, "Učinak sorte i gnojidbe na funkcionalnu vrijednost batata (Ipomoea batatas L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.