diplomski rad
Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Mijač, I. (2019). Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač, I. (2019). 'Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Mijač I. Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

I. Mijač, "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.