prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:620010

Lončarić, Vjekoslav
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Lončarić, V. (2019). Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

Lončarić, Vjekoslav. "Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

Lončarić, Vjekoslav. "Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

Lončarić, V. (2019). 'Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

Lončarić V. Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

V. Lončarić, "Utjecaj smanjenja udjela dopunske krmne smjese na proizvodne pokazatelje SASSO pilića u ekološkoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:620010

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.