prikaz prve stranice dokumenta Polifenolni sastav komina grožđa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Polifenolni sastav komina grožđa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:836619

Batur, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Batur, S. (2016). Polifenolni sastav komina grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, S. (2016). 'Polifenolni sastav komina grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur S. Polifenolni sastav komina grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

S. Batur, "Polifenolni sastav komina grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.