prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka

Stjepčević, Lucija (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Stjepčević, L. (2018). Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, Lucija. "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević, L. (2018). 'Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Stjepčević L. Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 30.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

L. Stjepčević, "Utjecaj dodatka sirutke na hranidbenu vrijednost fermentirane krme poluprirodnog travnjaka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:443491

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.