Samaržija, D. (2011). Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.
Samaržija, Dubravka. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.
Samaržija, Dubravka. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724.
Samaržija, D. (2011) Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. [online]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724 (Datum pristupa: 23.04.2024.)
Samaržija D. Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. [Internet]. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet; 2011, [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724
D. Samaržija, Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac. Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2011. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:303724
Priručnik/nastavni tekst"Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac"obvezno je nastavno gradivo namijenjeno studentima V-semestra preddiplomskih studija: "Animalne znanosti, "Agrarna ekonomika " i "Ekološka poljoprivreda" u sklopu ukupnog nastavnog gradiva predmeta "Mlijeko i mliječni proizvodi" (60 sati 6 ECTS bodova). Sadržajno nastavni se tekst priručnika temelji na opisu: (i) osnovnih karakteristika fermentiranih mlijeka, vrhnja i maslaca i (ii) tehnoloških procesa za njihovu industrijsku proizvodnju. Koncepcijski, po svojoj namjeni priručnik pomaže studentima u savladavanju potrebnog znanja iz te nastavne jedinice. Predmet "Mlijeko i mliječni proizvodi" godišnje sluša između 40 i 60 studenata.