disertacija
Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:570897

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Perković, J. (2019). Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

Perković, Josipa. "Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

Perković, Josipa. "Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

Perković, J. (2019). 'Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

Perković J. Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

J. Perković, "Učinci gnojidbe dušikom i malčiranja na vegetativna, fiziološka i organoleptička svojstva te komponente prinosa lubenice (Citrullus lanatus L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:570897

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.