diplomski rad
Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima

Matija Lesković (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Lesković, M. (2016). Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, Matija. "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković, M. (2016). 'Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

Lesković M. Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580

M. Lesković, "Ekstrakcija flavonoida iz kožice grožđa primjenom enoloških enzima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020580