diplomski rad
Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)

Valentina Ivetac (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Ivetac, V. (2016). Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484

Ivetac, Valentina. "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484

Ivetac, Valentina. "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484

Ivetac, V. (2016). 'Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484

Ivetac V. Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484

V. Ivetac, "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484