diplomski rad
Polifenolni sastav komina grožđa

Sara Batur (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Batur, S. (2016). Polifenolni sastav komina grožđa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur, S. (2016). 'Polifenolni sastav komina grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

Batur S. Polifenolni sastav komina grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619

S. Batur, "Polifenolni sastav komina grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619