prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli

Karković, Juraj (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Karković, J. (2016). Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, J. (2016). 'Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković J. Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 28.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

J. Karković, "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.