prikaz prve stranice dokumenta Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:586442

Mijatović, Ana Matija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Melioracije

Citirajte ovaj rad

Mijatović, A. M. (2016). Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

Mijatović, Ana Matija. "Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

Mijatović, Ana Matija. "Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

Mijatović, A. M. (2016). 'Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

Mijatović AM. Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

A. M. Mijatović, "Stanje zaslanjenosti tla i koncentracije dostupnih hranjiva u nasadima mandarine različitog načina gospodaranja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586442

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.