diplomski rad
Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:221419

Majstrović, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Majstrović, I. (2016). Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

Majstrović, Ivana. "Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

Majstrović, Ivana. "Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

Majstrović, I. (2016). 'Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

Majstrović I. Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

I. Majstrović, "Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:221419

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.