diplomski rad
Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama

Petrčić, Mario (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing u poljoprivredi

Citirajte ovaj rad

Petrčić, M. (2017). Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić, M. (2017). 'Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Petrčić M. Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 03.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

M. Petrčić, "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.