prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:523585

Papak, Hrvoje
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opća proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Papak, H. (2017). Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

Papak, Hrvoje. "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

Papak, Hrvoje. "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

Papak, H. (2017). 'Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

Papak H. Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

H. Papak, "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.