prikaz prve stranice dokumenta Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:148:985852

Đurčević, Željka
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za računovodstvo

Citirajte ovaj rad

Đurčević, Ž. (2019). Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Đurčević, Željka. "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Đurčević, Željka. "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Đurčević, Ž. (2019). 'Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Đurčević Ž. Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Ž. Đurčević, "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.