prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. urn:nbn:hr:148:569389

Lacović, Karlo
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje

Citirajte ovaj rad

Lacović, K. (2015). Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

Lacović, Karlo. "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

Lacović, Karlo. "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

Lacović, K. (2015). 'Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

Lacović K. Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

K. Lacović, "Upravljanje ljudskim resursima na primjeru poduzeća prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:569389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.