završni rad
Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:562442

Pleša Šoštarić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Pleša Šoštarić, J. (2017). Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

Pleša Šoštarić, Jelena. "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

Pleša Šoštarić, Jelena. "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

Pleša Šoštarić, J. (2017). 'Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

Pleša Šoštarić J. Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

J. Pleša Šoštarić, "Istraživanje kvalitete smrznutih lignji na hrvatskom tržištu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562442

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.