diplomski rad
Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:459371

Bernat, Miroslava
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Bernat, M. (2020). Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

Bernat, Miroslava. "Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

Bernat, Miroslava. "Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

Bernat, M. (2020). 'Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

Bernat M. Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

M. Bernat, "Utjecaj prirodnih zamjenskih sladila na bioaktivna i senzorska svojstva čokolada", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:459371

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.