TY - THES ID - agr:3104 TI - Proizvodni pokazatelji i kvaliteta mesa simentalskih bikova AU - Višnjić, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2975 TI - Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva velikog slabinskog mišića (M. psoas major) divlje svinje (Sus scrofa) AU - Šuća, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2833 TI - Selekcija svinja na svojstva robusnosti AU - Szabo, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2646 TI - Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica AU - Mirić, Milijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2701 TI - Zlouporaba konjskog mesa u prehrambenom lancu ljudi AU - Grd, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - pbf:4290 TI - Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta AU - Poljanec, Ivna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2451 TI - Učestalost i trajanje sisanja prasadi banijske šare svinje AU - Boromisa, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3174 TI - Stanje i perspektiva svinjogojske proizvodnje na području Banovine AU - Škorput, Dubravko AU - Karolyi, Danijel AU - Salajpal, Krešimir AU - Luković, Zoran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2352 TI - Boja mesa sirovih i salamurenih turopoljskih šunki AU - Brezjan, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2367 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i higijenska ispravnost konjskog mesa AU - Markov, Paula DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2355 TI - Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata AU - Maturanec, Hrvoje DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2386 TI - Stav potrošača i njihovo prihvaćanje kultiviranog (in vitro) mesa AU - Ardalić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2290 TI - Upotreba cikle i poriluka kao izvora nitrata u proizvodnji polutrajnih kobasica AU - Stvorić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2344 TI - Određivanje površine dugog leđnog mišića u goveda primjenom različitih metoda AU - Kućar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2292 TI - Usporedba standardizirane i modificirane EZ-DripLoss metode određivanja sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu AU - Golub, Karla DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2006 TI - Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda AU - Vukošić, Karlo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2008 TI - Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija AU - Škrlec, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2007 TI - Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom AU - Žanetić, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3326 TI - Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata AU - Karolyi, Danijel DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1950 TI - Utjecaj polimorfizma TG gena na kvalitetu trupova i mramoriranost mesa križanaca simentalske i holštajn pasmine goveda AU - Jažo, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1845 TI - Utjecaj spola i tipa mišića na pH i boju mesa turopoljskih svinja iz otvorenog uzgoja AU - Frančić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2468 TI - Parazitske zoonoze u Republici Hrvatskoj AU - Knez, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1966 TI - Utjecaj veličine legla, porodne mase i spola na preživljavanje i svojstva rasta prasadi visokoplodnih krmača AU - Dujmović, Zrinko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1683 TI - Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola AU - Stulić, Lovre DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1715 TI - Fizikalna svojstva mesa hrvatskog posavskog konja AU - Gačić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1364 TI - Kakvoća mesa tovljenika banijske šare iz poluotvorenog sustava držanja AU - Petričević, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1398 TI - Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom AU - Jakopović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1650 TI - Utjecaj hranjivih tvari na ekspresiju gena uključenih u metabolizam masti AU - Šalić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1514 TI - Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa AU - Kocek, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1513 TI - Geografska raspodjela genetske varijabilnosti populacije svinja banijske šare AU - Čuklić, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1403 TI - Utjecaj mikrobiote na ekspresiju gena i funkciju epitela crijevne sluznice AU - Šurić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1518 TI - Značaj nutrigenomike u razvoju metaboličkih poremećaja AU - Križanac, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1235 TI - Microbiota of spontaneously fermented game meat sausages AU - Žgomba Maksimović, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1185 TI - Plodnost svinja na obiteljskim gospodarstvima na području Bjelovara AU - Hunjak, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1097 TI - Senzorne i fiziklne karakteristike slavonskih kobasica iz tradicijske i industrijske proizvodnje AU - Banović, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1133 TI - Utjecaj proizvodne sezone na senzorni profil dimljenih pršuta AU - Gorup, Domagoj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1013 TI - Genetski trendovi za debljinu leđne slanine u svinja u testu u proizvodnim uvjetima AU - Blažur, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:928 TI - Tovna i klaonička svojstva banijske šare svinje AU - Vlašić, Marinela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:930 TI - Upotreba, kontrola i načini smanjenja količine korištenih nitrata i nitrita u mesnim proizvodima AU - Kostelac, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:821 TI - Klaonički pokazatelji svinja turopoljske pasmine iz otvorenog uzgoja AU - Martinčević, Karmela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:819 TI - Udio osnovnih dijelova trupa svinja turopoljske pasmine iz otvorenog uzgoja AU - Leščić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:707 TI - Utjecaj pasmine i spola na dnevni prirast u testu svinja u proizvodnim uvjetima AU - Vertuš, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:760 TI - Povezanost površine MLD-a i kvalitete trupova simentalske junadi i križanaca s holštajnom AU - Gržinić, Erminio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:773 TI - Procjena mikrobiološke stabilnosti kobasica od mesa divlje svinje proizvedenih primjenom autohtonog soja Lactobacillus curvatus AU - Špoljarić, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:766 TI - Utjecaj autohtonih sojeva Lactobacillus sakei na mikrobiotu kobasica od mesa divlje svinje AU - Senko, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:764 TI - Polimorfizam DGAT1 gena i sastav masnih kiselina loja tovne junadi AU - Vrančić, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:687 TI - Želučano crijevne parazitoze svinja u otvorenom sustavu držanja AU - Šaran, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:631 TI - Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama AU - Petrčić, Mario DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:599 TI - Kakvoća mesa svinja turopoljske pasmine iz uzgoja na otvorenom AU - Žitković, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:597 TI - Utjecaj anatomske pozicije na fizikalno-kemijska svojstva turopoljske šunke AU - Kelava, Ivo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:607 TI - Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica AU - Martinelli, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:582 TI - Porodna masa prasadi na farmi krmača visoke plodnosti AU - Garić, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:587 TI - Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja AU - Mioković, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:504 TI - Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine AU - Kegalj, Andrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:414 TI - Dobrobit svinja u otvorenom sustavu držanja AU - Ivšac, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:386 TI - Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima AU - Vidović, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:403 TI - Ponašanje svinja u otvorenom i zatvorenom sustavu držanja AU - Kvesić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:338 TI - Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline u tovu pilića na fizikalno-kemijska svojstva mesa AU - Graberec, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:327 TI - Utjecaj pasmine, spola i dobi pri klanju na odlike kvalitete trupova i mesa junadi AU - Rošić, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:214 TI - Ponašanje svinja u prirodnim uvjetima AU - Škrivanek, Ana Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:198 TI - Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom AU - Žilić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:182 TI - Čimbenici plodnosti crne slavonske svinje AU - Obad, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:517 TI - TEHNOLOGIJA I SVOJSTVA DRNIŠKOG PRŠUTA AU - Runje, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -