master's thesis
Relation of meal composition and quantity on the production of food waste in catering objects

Jona Šurić (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Agricultural Technology, Storage and Transport
Cite this document

Šurić, J. (2018). Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, Jona. "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić, J. (2018). 'Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

Šurić J. Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075

J. Šurić, "Povezanost sastava i količine obroka na proizvodnju otpada od hrane u ugostiteljskim objektima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:346075