prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:070053

Radulović, Željka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Radulović, Ž. (2012). Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Radulović, Željka. "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Radulović, Željka. "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Radulović, Ž. (2012). 'Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Radulović Ž. Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2025 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Ž. Radulović, "Utjecaj iskorištenosti hranjive podloge na konstitutivni SOS odgovor u rekombinacijskim mutantima bakterije Escherichia coli", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070053

Please login to the repository to save this object to your list.