prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Franolić, I. (2005). Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, Ivana. "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić, I. (2005). 'Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Franolić I. Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2025 January 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

I. Franolić, "Bioelektrična impedancija u utvrđivanju promjena kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus lubrax) uslijed višestrukog smrzavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:441132

Please login to the repository to save this object to your list.