prikaz prve stranice dokumenta Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. urn:nbn:hr:159:093973

Lulić, Tamara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Lulić, T. (2005). Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

Lulić, Tamara. "Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

Lulić, Tamara. "Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

Lulić, T. (2005). 'Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

Lulić T. Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2025 January 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

T. Lulić, "Modeliranje reakcija uklanjanja sumpora iz dizelske frakcije i njihova primjena kod proizvodnje goriva", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:093973

Please login to the repository to save this object to your list.