Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:335955
Sakač, Valentina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Sakač, V. (2011). Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955
Sakač, Valentina. "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955
Sakač, Valentina. "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955
Sakač, V. (2011). 'Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955
Sakač V. Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955
V. Sakač, "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955