Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:326510
Mihalić, Vjeran
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Milk and Milk Products
Cite this document
Mihalić, V. (2015). Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510
Mihalić, Vjeran. "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510
Mihalić, Vjeran. "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510
Mihalić, V. (2015). 'Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510
Mihalić V. Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510
V. Mihalić, "Promjena koncentracije aflatoksina M1 pri tehnološkom procesu proizvodnje i čuvanja svježeg sira i sira tipa feta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:326510