master's thesis
Selection of Lactobacillus and Enterococcus strain from dry sausages for their potential use as probiotics

Ana Pošta (2018)
University of Zagreb
Faculty of Agriculture
Department of Microbiology
Cite this document...

Pošta, A. (2018). Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465

Pošta, Ana. "Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465

Pošta, Ana. "Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465

Pošta, A. (2018). 'Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, accessed 20 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465

Pošta A. Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture; 2018 [cited 2019 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465

A. Pošta, "Selekcija sojeva laktobacila i enterokoka izoliranih iz trajnih kobasica za probiotičku primjenu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:114465