Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Biljna bioraznolikost
Citirajte ovaj rad
Koren, I. (2018). Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867
Koren, Ivana. "Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867
Koren, Ivana. "Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867
Koren, I. (2018). 'Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867
Koren I. Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867
I. Koren, "Prinos i sastavnice prinosa kod tradicijskog kultivara graha "Biser"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:077867