Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Josić, M. (2021). Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089
Josić, Marija. "Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089
Josić, Marija. "Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089
Josić, M. (2021). 'Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089
Josić M. Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089
M. Josić, "Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501089