Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Ferenac, M. (2021). Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722
Ferenac, Mariana. "Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722
Ferenac, Mariana. "Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722
Ferenac, M. (2021). 'Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722
Ferenac M. Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722
M. Ferenac, "Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253722