Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Bušić, D. (2022). Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110
Bušić, Dominik. "Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110
Bušić, Dominik. "Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110
Bušić, D. (2022). 'Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110
Bušić D. Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110
D. Bušić, "Anaerobna digestija energetske kulture Arundo donax L. procesom bioaugmentacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694110