Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Batistić, L. (2022). Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737
Batistić, Lucija. "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737
Batistić, Lucija. "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737
Batistić, L. (2022). 'Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737
Batistić L. Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737
L. Batistić, "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737