diplomski rad
Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:260747

Pešić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Pešić, J. (2019). Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

Pešić, Jelena. "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

Pešić, Jelena. "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

Pešić, J. (2019). 'Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

Pešić J. Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

J. Pešić, "Percepcija i znanje o sigurnosti hrane u ugostiteljskim objektima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260747

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.