Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:378507
Kolarić, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kolarić, M. (2012). Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507
Kolarić, Martina. "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507
Kolarić, Martina. "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507
Kolarić, M. (2012). 'Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507
Kolarić M. Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507
M. Kolarić, "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507