Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:640925
Pilić, Marija
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Pilić, M. (2011). Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925
Pilić, Marija. "Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925
Pilić, Marija. "Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925
Pilić, M. (2011). 'Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925
Pilić M. Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925
M. Pilić, "Primjena eteričnih ulja u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:640925