Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bradvica, T. (2011). Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, Tomislav. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, Tomislav. "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica, T. (2011). 'Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Bradvica T. Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

T. Bradvica, "Utjecaj predfermentativne maceracije na polifenolni sastav vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288365

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.