Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. urn:nbn:hr:159:547044
Hasanović, Andrea
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Hasanović, A. (2011). Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044
Hasanović, Andrea. "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044
Hasanović, Andrea. "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044
Hasanović, A. (2011). 'Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044
Hasanović A. Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044
A. Hasanović, "Karakterizacija autohtonih Enterococcus vrsta izoliranih iz tradicionalno proizvedenih sireva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:547044