prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:688759

Onić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Onić, P. (2010). Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

Onić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

Onić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

Onić, P. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

Onić P. Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

P. Onić, "Utjecaj ultrazvuka frekvencije 24 kHz na fizikalna i reološka svojstva kravljeg i kozjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:688759

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.