Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. urn:nbn:hr:159:352875

Labrović, Ivna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Labrović, I. (2010). Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

Labrović, Ivna. "Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

Labrović, Ivna. "Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

Labrović, I. (2010). 'Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

Labrović I. Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

I. Labrović, "Karakterizacija polifenolnog sastava biljnih infuzija, dekokta i macerata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.