Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. urn:nbn:hr:159:613422
Blašković, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Blašković, M. (2008). Parametri kvalitete meda od bagrema (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422
Blašković, Martina. "Parametri kvalitete meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422
Blašković, Martina. "Parametri kvalitete meda od bagrema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422
Blašković, M. (2008). 'Parametri kvalitete meda od bagrema', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422
Blašković M. Parametri kvalitete meda od bagrema [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422
M. Blašković, "Parametri kvalitete meda od bagrema", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613422