Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. urn:nbn:hr:159:362643
Privora, Franka
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad
Privora, F. (2006). Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643
Privora, Franka. "Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643
Privora, Franka. "Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643
Privora, F. (2006). 'Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643
Privora F. Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 06.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643
F. Privora, "Utjecaj meda i dodatka soka crne rotkve u med na proces korozije kositra", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:362643