Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. urn:nbn:hr:159:403284
Grđan, Martina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Grđan, M. (2006). Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284
Grđan, Martina. "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284
Grđan, Martina. "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284
Grđan, M. (2006). 'Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284
Grđan M. Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 25.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284
M. Grđan, "Utjecaj temperature na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom ABT-5 kulturom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:403284