Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. urn:nbn:hr:159:258549

Tušak, Danijel
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Tušak, D. (2004). Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

Tušak, Danijel. "Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

Tušak, Danijel. "Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

Tušak, D. (2004). 'Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

Tušak D. Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

D. Tušak, "Reološka svojstva smjesa za proizvodnju kukuruznog kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258549

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.