Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. urn:nbn:hr:159:681645
Supičić, Marija
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Supičić, M. (2004). Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645
Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645
Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645
Supičić, M. (2004). 'Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645
Supičić M. Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645
M. Supičić, "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645