Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:481246
Canjuga, Dora
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Canjuga, D. (2021). Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246
Canjuga, Dora. "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246
Canjuga, Dora. "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246
Canjuga, D. (2021). 'Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246
Canjuga D. Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246
D. Canjuga, "Učinkovitost prehrane s niskim udjelom fermentabilnih ugljikohidrata u liječenju sindroma iritabilnog crijeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481246