diplomski rad
Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:888605

Poldan, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Poldan, P. (2022). Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

Poldan, Petra. "Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

Poldan, Petra. "Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

Poldan, P. (2022). 'Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

Poldan P. Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

P. Poldan, "Razvoj i karakterizacija jestivih filmova od kitozana, želatine i galne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:888605

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.